Η ομάδα μας

Γνωρίστε το προσωπικό μας

Η Δημιουργική Ομάδα Τρεις Λαλούν & Δυό Χορεύουν αποτελείται από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και παιδαγωγούς, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι σε θέματα ασφάλειας, πρώτων βοηθειών, επίβλεψης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Σ' ένα ασφαλές και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενθαρρύνει τα παιδιά να ανακαλύψουν τη χαρά για την κίνηση και να αγαπήσουν το άλογο και τη ζωή στη φύση.

Βασίλης Κανακάρης

Ο Βασίλης είναι ο ιδρυτής και ο εμπνευστής της ομάδας μας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή - Θεραπευτική Γυμναστική. Εκπόνησε τη μεταπτυχιακή του διατριβή με θέμα «Η επίδραση της θεραπευτικής ιππασίας στην κοινωνική συμπεριφορά ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος - μελέτη περίπτωσης» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.


Εργάζεται ως εκπαιδευτής θεραπευτικής ιππασίας. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε αθλητικά προγράμματα για παιδιά του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του National University of Ireland Galway Sports Centre Kingfisher, στο Σχολείο Δημοκρατικής Εκπαίδευσης Galway Educate Together και σε κατασκηνώσεις με παιδιά με αναπηρία και παιδιά τυπικής ανάπτυξης.


Είναι πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών από το European Resuscitation Council καθώς επίσης έχει λάβει πιστοποιητικό επιμόρφωσης σχετικά με την παιδική προστασία και φροντίδα από το Sport Ireland Ethics. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχοκινητικής αγωγής της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκινητικής. Είναι κάτοχος διπλώματος ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης.

Συνεχίστε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ανακαλύπτοντας τα προγράμματά μας μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Δημιουργικής Ομάδας Τρεις Λαλούν & Δυό Χορεύουν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.